Leveransvillkor

För leveranser på vardagar måste beställningen göras 1 dag innan och senast kl 13.00. För leveranser på lördagar, söndagar, helgdagar samt aftnar måste beställningen göras 2 dagar innan och senast kl 13.00. För speciella beställningar och större arrangemang ( jubileum, fest, dop eller liknande) måste beställningen göras 5 dagar innan och senast kl 13.00.

Leveransen av buketten/arrangemanget sker oftast mellan 12.00-21.00 under alla dagar. Fruktbuketten kan inte garantera tidsbestämda beställningar men gör sitt bästa för att tillgodose kundens önskningar. Beställaren/ kunden kan hämta sin produkt från butiken kostnadsfritt.
För Expressleverans samma dag måste beställningen göras senast kl 10.00 och då tillkommer en extra avgift på 199 kr.

Leveranssäkerhet

Beställaren är ansvarig för mottagarens uppgifter är korrekta och fullständiga (viktigt att ange portkod eller liknande för att det ska gälla som fullständig adress). För smidigare leverans måste mottagarens telefonnummer anges vid beställning. Kundtjänsten har rätt att ringa till mottagaren för att t.ex. säkerställa adress och om mottagaren är på plats samma leveransdag (eller ev dagen innan leverans). Om mottagaren inte är på plats eller om företaget är stängt på önskat leveransdatum kommer buketten och leveransen inte ersättes eller återbetalas och sedan återlämnas produkten till kundtjänsten.

Om mottagaren inte accepterar leveransen återlämnas produkten till kundtjänsten för att hämtas upp av beställaren senast kl 19.00. Om beställaren vill få produkten levererad till en annan adress tillkommer en extra avgift på 99 kr.

Vid leverans till tex företag och hotell lämnas buketten i byggnadens reception. Fruktbuketten ansvarar endast för leveransen fram till receptionen.